Rdeča oblekica in topli dnevi.

_MG_6694

Končno je prišla pomlad. Pospravimo lahko debele zimske bunde in šale ter iz omare spet vzamemo pomladne jakne in oblekice.

Danes smo se s Simonom in Johanom po dolgem času spet sprehodili po centru Ljubljane in se nastavljali toplim sončnim žarkom. Johan je prvič sam naredil par korakov zunaj, čeprav se po hiši sprehaja že nekaj mesecev, Simon pa naju je spet fotografiral.

Johan je zavzeto preučeval svoje prve pomladne zvončke in jih nekaj tudi navdušeno zmečkal s svojimi malimi ročicami. Ko je bil čas za odhod proti avtu, se je začel jezno pritoževati, kar je zadnje čase že čisto pričakovan odziv, ko mami in oči krivično prekineva njegova zavzeta raziskovanja, ki pa jih ni malo. Malčke res navdušijo čisto vse stvari, vse od odpadlega listja na tleh in malih žuželk, pa do mimoidočih ljudi in natakarice v lokalu, ki prinese še bolj zanimive šalice in kozarčke.

Johan me vsak dan opomni, da so najpomembnejše stvari v življenju tiste majhne in preproste♡

Oblekica in jakna sta iz Bershke, čevlji so iz Zare, zraven pa sem nosila še čudovit vintage nahrbtiček iz mamine mladosti.

_MG_6962

_MG_6819

_MG_6801

_MG_6769

_MG_6714

_MG_7001

_MG_6664

Ker je danes 8. marec, dan žena, ne morem mimo čestitk vsem puncam, mamicam, ženam, BOGINJAM, ki to berete. Vsem želim vse najboljše ter da bi se imele rade in bile še naprej čudovite močne ženske, ki vsak dan zmagujejo♡

Hvala za branje in poljupčke,

Melita Ivana xx.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s